Over Wendy - Praktijk Feeling Good

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Wendy

Feel Life's Potential.

Ontdek de kracht
en 't wonder
in jezelf!


Over Wendy

Wendy, waarom ik wellness zo belangrijk vind.
 
Je goed voelen is een breed gebied en ik probeer uit de vele methodes en technieken die er zijn die te kiezen die voor u als klant, maar ook voor mij goed voelen. Ik heb langzamerhand een breed aanboden om uit te kiezen en dat wordt ook nog groter, omdat ik graag bij leer en nieuwe technieken leer via opleidingen en workshops.

 
Misschien is het leuk om te vertellen, waarom ik in dit vakgebied verzeild ben geraakt. Ik ben niet altijd bezig geweest met ‘wellness’, ik heb een opleiding (SPD-diploma) in administratie. Massage is altijd wel een hobby van mij geweest. Door persoonlijke ervaringen ben ik dit pad opgegaan. Zo’n 8 jaar geleden ervoer ik namelijk, vanuit een ‘dip-periode’, dat je door de juiste behandelingen en aandacht een geweldige impuls kunt krijgen en uit zo’n dip kunt komen. Op een wellness reis in Thailand maakte ik kennis met de ayurvedische behandelingen en dat bracht me niet alleen een gezonder lijf, ook een psychologische opkikker. Mijn ervaringen waren zo indringend, dat ik toen besloot dat mijn toekomst daarop gericht zou worden. Ik had een soort ‘verhelderende’ ervaring. Dit was dan ook een bijzondere ervaring. Ik voelde me verbonden met de kracht en het wonder in me zelf. De gecombineerde aanpak om te kijken naar voeding, allerlei body-mind technieken en massage was voor mij zo helend en ook begrijpelijk, dat ik toen besloot mijn carrière daarop te gaan richten.

 
Dat ging eigenlijk makkelijker dan ik dacht, want terug in Nederland bleek door die behandelingen en ervaringen mijn hele uitstraling te zijn veranderd. Het voelde heel natuurlijk aan om opleidingen te volgen en me te bekwamen in het brede gebied van ‘wellness’, met de nadruk op de ayurvedische basis die vooral uitgaat van het herstellen van het evenwicht. Geleidelijk is er een praktijk gegroeid, en heb ik ook steeds meer technieken leren gebruiken, en leer nog steeds (ben bezig met de opleiding acupunctuur), want mijn werk is ook m’n hobby. Ik ben gecertificeerd en heb ook examens gedaan, ook voor de vrij zware eisen die gesteld worden aan je algemene medische kennis  als je wilt dat de ziekteverzekeraars je erkennen als therapeut, en heb nu een goedlopende praktijk.

 
Mijn uitgangspunt is dus een eigen ervaring, en ik probeer in mijn werk dat door te geven. Ik hoop dat de wending (ja dat rijmt met m’n naam) die ik in m’n leven heb ondervonden ook voor mijn cliënten voelbaar is en ook hen helpt om in balans te komen, zich goed en gezond te voelen. Dat is geen kwestie van alleen fysieke behandeling, ik streef er naar om zowel lichaam als geest weer optimaal te laten functioneren vanuit mijn instelling als ‘ervaringsdeskundige’ die weet wat er voor moois in ieder mens zit.
 

Ik verwelkom u graag in mijn salon.  

 
Groetjes Wendy

© Praktijk Feeling Good - 06 446 946 06
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu